L’EQUILIBRI ENTRE LA SALUT I L’ECONOMIA SÍ ÉS POSIBLE

Com la gran majoria de sectors, estem en un moment de restriccions sense poder desenvolupar les nostres activitats amb normalitat. En el molt casos, directament, sense poder-les portar a terme amb el que això comporta.  Malgrat això i tot i saber que si aquesta situació s’allarga en el temps posarà en risc l’estabilitat econòmica, estem fent un gran esforç per seguir prestant servei al major nombre d’usuaris possibles.

És per aquest motiu, que des de que es va anunciar el tancament dels centres socials i casals de gent gran, vam  proposar transformar l’activitat dirigida i presencial en activitat telemàtica. Els nostre equip de tècniques i tècnics segueixen realitzant les classes als seus grups habituals enviant vídeos d’activitat cada dia.

D’aquesta manera els usuaris poden continuar amb l’activitat física amb els seus professionals de referència. Adaptem les sessions al material que qualsevol persona pot tenir a casa per afavorir que tothom les pugui seguir. Estem molt contents de la participació i seguiment dels usuaris i usuàries de les activitats. Posem èmfasi en els grups de la tercera edat per la seva ràpida adaptació a les noves tecnologies.

Volem agrair la confiança dels ajuntaments i serveis d’esports d’Igualada, Vilanova del Camí i Bellvei per recolzar aquesta iniciativa posant en valor la salut de les persones que segueixen els seus programes. Alhora, permetent-nos continuar amb algunes activitats i també possibilitant que no es destrueixin més llocs de treball.

Quan es treballa en equip, les empreses i l’administració aconsegueixen resultats positius per l’interès general.

Així doncs queda clar que sí es pot mantenir un equilibri entre la salut i l’economia.

Entre tots ho superarem!

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: