PLA DE DESESCALADA A L’ESPORT I A LES ACTIVITATS FÍSIQUES

El passat dia 23 va començar la primera fase de la desescalada. Una fase que afecta directament al nostre sector del fitness, l’esport i també a les activitats extraescolars. La veritat que encara a hores d’ara no entenem el perquè d’algunes mesures restrictives com per exemple la de suspendre les activitats extraescolars a l’aire lliure i tancar els centres esportius de forma indiscriminada. No obstant això, creiem que és millor centrar-nos en allò que està a les nostres mans i sobretot en mirar endavant i seguir avançant.

Com assessors i gestors esportius, hem detectat que amb la reobertura de centres esportius i també amb la represa d’algunes activitats extraescolars molts AMPES i empreses del sector tenen molts dubtes en l’àmbit laboral i fiscal. Preguntes com per exemple; “hem de sortir dels ERTO definitivament?”, “si no podem fer la nostra activitat al 100%, hem de donar d’alta als treballadors amb la seva jornada habitual?”, “si vam cobrar quotes a usuaris, les hem de retornar?” són molt habituals entre els nostres clients.

El cert és que és totalment lògic i normal que es generin dubtes i més encara després de tants canvis i tantes restriccions. Des de Jocnet, recomanem que no es prenguin decisions sense haver fet abans una petita anàlisi de la situació de l’entitat o empresa. Cal analitzar també com es troba l’activitat que porten a terme. No és el mateix una activitat que ha de mantenir encara mesures restrictives envers l’aforament que una activitat que ja pot reprendre al 100% i cal veure si durant aquestes setmanes de restricció s’ha prestat algun servei o no. Per tant no sempre hi ha una mateixa resposta per dos casos diferents malgrat que hi hagi certes similituds.

Des de Jocnet donem suport laboral i fiscal tant a clubs, entitats com a empreses del sector esportiu i activitats extraescolars per facilitar el seu dia a dia. La nostra missió és encarregar-nos de tots aquests tràmits i gestions assessorant aquests col·lectius perquè es puguin centrar en la seva activitat. I sobretot evitar que es prenguin decisions que puguin perjudicar el futur de les entitats i/o la dels seus representants legals.

Estem en una situació complicada i els pròxims mesos es preveuen també difícils. Ens dol molt veure a tants centres esportius, clubs i professionals de l’esport patir per aquesta situació i veure perillar la continuïtat de les seves activitats. Creiem que ara més que mai cal treballar en equip. Si amb els nostres serveis podem aportar un granet de sorra, per afavorir la viabilitat d’una activitat,  estarem més que satisfets.

Som un servei essencial!

Jocnet Gestió Esportiva.

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: