GP CATALÀ DE MARXA ATLÈTICA (IGUALADA 03/11/2013)

  GP CATALÀ DE MARXA EN PISTA PER EQUIPS   I 5KM OPEN DE MARXA ATLÈTICA CIUTAT D’IGUALADA,  TROFEU VICHI  CATALAN            

-3 de Novembre del 2013-

El passat diumenge dia 3 de Novembre, la ciutat d’Igualada es va convertit de nou en la capital de la marxa catalana. Enguany, s’ha celebrat aquest GP conjuntament amb els 5, 10Km i la mitja marató de l’Anoia.

DSC02399

El GP català de marxa atlètica tenia varis objectius, el primer i més important era el d’organitzar una nova prova de marxa per recolzar als marxadors amb una nova competició. D’aquesta manera, hem volgut també recolzar a la Federació catalana d’atletisme en la promoció d’aquesta disciplina atlètica. El segon objectiu de la cursa, era el d’organitzar una prova de marxa atlètica amb un format més atractiu i innovador, apropant-lo  al món popular i als nous temps.  Per aquest motiu, la cursa s’ha organitzat paral·lelament a una cursa de ruta, les classificacions han sigut per equips, algunes distàncies eren més curtes a les habituals i/o “reglamentaries”,  han hagut premis atractius com els dos vols en globus i fins i tot s’ha pensat en els més petits col·locant un inflable perquè aquests juguessin una bona estona després de la cursa.

1456128_10201772017215349_2005098994_n

Dels 135 marxadors que han pres part a les diferents curses, un total de 115 marxadors van creuar la línia de meta, deixant patent la duresa d’aquesta disciplina. A l’apartat per equips, van sobresortir el Club atlètic Igualada i la UA Barberà amb  4 podis cadascun. Ambdós equips van ser els que van inscriure més participants a les diferents curses. Per aquest motiu, la UA Barberà va ser premiada amb dos vols en globus, gentilesa de l’empresa Igualadina Camins de vent. Als 5Km open de marxa, els guanyadors absoluts van ser el Marc Guerrero del FC Barcelona i la Cristina Fernández del Club atlètic Igualada.

DSC02809

DSC02719

El Club atlètic Igualada i l’empresa de serveis esportius Jocnet, esportivitza la teva vida! valoren molt positivament el resultat d’aquesta primera edició i ja preparen la propera edició.

Com no pot ser de cap altra manera, la organització vol agrair a tots els participants el seu esforç i recolzament, així com també  als voluntaris que han ajudat a organitzar aquest esdeveniment. Sense tots ells hagués estat del tot impossible.

Adjuntem els resultats de les curses i àlbum de fotografies.

RESULTATS GP CATALÀ DE MARXA ATLÈTICA

ÀLBUM DE FOTOS:  https://picasaweb.google.com/100064410742042627947/GPCATALADEMARXAIGUALADA3112013FotografiesDeXaviGomez

Javi González                                                                                                                                   Jocnet, esportivitza la teva vida!

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: