FORMACIÓ INTERNA ENVERS L’EXERCICI FÍSIC I LA GENT GRAN

El passat dissabte vam organitzar una formació interna pels monitors i monitores que treballen amb gent gran. La formació va anar a càrrec de la Silvia González, fisioterapeuta i preparadora física. La formació pretenia donar pautes i consells envers l’exercici amb gent gran i alhora explicar algunes de les noves tendències  en el treball amb aquestes persones.

Per a Jocnet la gent gran és un grup de població molt important ja que l’augment de l’esperança de vida i la disminució de la natalitat provoca que el pes d’aquest grup de la població sigui cada vegada més gran.

En els darrers anys ens hem especialitat en realitzar activitats i sessions d’activitat física per a gent gran. En aquests moments tenim a més de 1000 usuaris majors de 65 anys. Aquestes persones han dipositat la seva  confiança en nosaltres per millorar el seu estat físic i mental i per realitzar un treball que els permeti augmentar la qualitat de vida. Per aquest motiu, els nostres professionals han d’estar formats i al dia. Així podrem atendre de la millor manera les seves necessitats.

Volem agrair a la formadora, Silvia González i a Afisiona per la seva col·laboració,  així com també a tots els monitors assistents  ja que el vostres coneixements ben segur faran millorar el dia a dia de totes aquestes persones.

Jocnet Gestió Esportiva.

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: