FORMACIÓ INTERNA ENVERS L’EXERCICI FÍSIC I LA GENT GRAN

El passat dissabte vam organitzar una formació interna pels monitors i monitores que treballen amb gent gran. La formació va anar a càrrec de la Silvia González, fisioterapeuta i preparadora física. La formació pretenia donar pautes i consells envers l’exercici amb gent gran i alhora explicar algunes de les noves tendències  en el treball amb aquestes persones.

Per a Jocnet la gent gran és un grup de població molt important ja que l’augment de l’esperança de vida i la disminució de la natalitat provoca que el pes d’aquest grup de la població sigui cada vegada més gran.

En els darrers anys ens hem especialitat en realitzar activitats i sessions d’activitat física per a gent gran. En aquests moments tenim a més de 1000 usuaris majors de 65 anys. Aquestes persones han dipositat la seva  confiança en nosaltres per millorar el seu estat físic i mental i per realitzar un treball que els permeti augmentar la qualitat de vida. Per aquest motiu, els nostres professionals han d’estar formats i al dia. Així podrem atendre de la millor manera les seves necessitats.

Volem agrair a la formadora, Silvia González i a Afisiona per la seva col·laboració,  així com també a tots els monitors assistents  ja que el vostres coneixements ben segur faran millorar el dia a dia de totes aquestes persones.

Jocnet Gestió Esportiva.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: